Sterilizator de aer cu plasmă, impotriva H1N1, SARS, COVID-19/Contribuie la dezinfectia aerului din incaperi

Infecții încrucișate în spitale:

Contaminarea aerului spitalicesc crește morbiditatea și mortalitatea pacienților și, în acelasi timp, expune personalul medical la un risc mai mare, crește costurile medicale, risipeste resursele sociale; pe de altă parte, costurile pacienților sunt, de asemenea, sporite.

Purificarea și dezinfectarea aerului în spitale:

Majoritatea spitalelor nu adoptă măsuri de control al calităţii aerului în locurile publice, iar cele care aplică folosesc  în mare parte purificatoare tradiţionale de aer cu tehnologie UV. Exista multe tehnologii noi care nu au fost aplicate. Purificatoarele funcționează independent fără monitorizarea și controlul centralizat al calității aerului. Service-ul și întreținerea purificatoarelor presupun, de asemenea, efort.

Soluție totală:

Produsele Freshingair adoptă Plasma Modular Design integrat cu diferite tehnologii de purificare și dezinfectare. Rezultatele testelor arată că rata de distrugere a virusurilor naturale și a stafilococului este de 99,90%. Detectoarele integrate de înaltă precizie pentru nivelul calitativ al aerului monitorizeaza și afișeaza date în timp real ale  PM2.5, TVOC, CO2, formaldehidă (HCHO), etc. Sistemul Freshingair Smart Manage oferă diagnostic de la distanță și control al dispozitivelor prin APP, urmărirea și descărcarea datelor referitoare la aer, analiza grafică intuitivă și salvarea etc. Odată ce este detectată calitatea proastă a aerului, sistemul cloud pornește automat produsele Freshingair pentru a reduce în mod eficient infecțiile încrucișate prin intermediul virusului transmis prin aer, protejând atât sănătatea pacienților, cât și a personalului medical, sporind și maximizând capacitățile de control al infecției.

 

Domeniul de aplicare:

OT, secția infecțioasă, UTI, NICU, secția de terapie, camera de prescripție, secția de convalescență, camere de spitalizare, CSSD, Laboratoare, Departamentul de Patologie, Centrul de Diagnostic, Pediatrie Neonatală etc.

!!! Aceste aparate nu sunt dispozitive medicale.Pot fi folosite in spitale,clinici, stomatologii, institutii publice, institutii private, in toate locurile unde interactia dintre persoane nu poate fi evitata si trebuie impiedicata raspandirea virusilor prin dezinfectie/distrugerea acestora.Este un aparat superior aparatelor cu UV si poate fi folosit in prezenta oamenilor.

 Modul cu plasma conceput pentru a distruge virusuri H1N1, SARS, COVID

Sterilizator de aer cu plasmă, impotriva H1N1, SARS, COVID-19/Contribuie la dezinfectia aerului din incaperi

Contine 1 produs.

Se afiseaza 1-1 din 1 produs(e)

Filtre active