Indicator biologic sterilizare abur (autoclav) - GEOBACILLUS STEAROTHERMOPHILUS ATCC 7953

7,14 RON
cu TVA

Descriere:

Indicator biologic cu spori de bacillus stearothermophilus inoculati in hartie de filtru plasat in interiorul fiolei. Sterilizare cu abur 121-134°C, timp de procesare 24 h in incubator, nu necesita conditii de laborator. Daca toti sporii au fost distrusi, culoarea va ramane neschimbata – mov. In caz contrar, culoarea se va schimba in galben.

Fiolele indicator biologic cu spori de bacillus stearothermophilus pot fi citite in incubatoarele Bionova.


Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Compoziţie:

Fiecare tub conține o populație de spori de Geobacillus stearotermophilus ATCC 7953 înmuiată pe un purtător. Tubul are şi un mediu indicator al creșterii, de culoare purpurie, fixat în interiorul fiolei din sticlă.

Descrierea produsului:

Indicatorul biologic este conceput special pentru monitorizarea proceselor de sterilizare cu aburi, asistate cu vacuum, la temperatura de 121 – 134 °C şi a ciclurilor de sterilizare cu aburi, la temperatura de 121 – 134 °C, într-un sterilizator cu deplasare gravitaţională a aerului.Dacă procesul de sterilizare nu a reuşit, mediul indicator îşi va schimba culoarea din purpuriu în galben după incubarea la 60 ± 2 °C, indicând astfel, prezenţa sporilor vii de Geobacillus stearotermophilus. Dacă procesul de sterilizare a reuşit, mediul indicator va rămâne purpuriu după incubare. Citirea finală se va face la 24 de ore de incubare la temperatura de 60 ± 2 °C.

PRETUL  AFISAT ESTE PENTRU O FIOLA

Cantitate minimă achizitie: 50 fiole (recomandata)

Ambalare: 100 fiole/cutie

Documente produs:Declaratie conformitate, certificat calitate lot, data fabricatiei si data expirarii,  termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricarii.


132 Produse