Indicator biologic sterilizare caldura uscata (pupinel) - Bacillus atrophaeus ATCC 9372

7,74 RON
cu TVA

Descriere:

Fiecare tub conține o populație de spori de Bacillus atrophaeus ATCC 9372 înmuiată pe un purtător. Tubul are şi un

mediu indicator al creșterii, de culoare purpurie, fixat în interiorul fiolei din sticlă.

Indicatorul biologic  este compus din două tuburi, A și B. Tubul din sticlă A conține o populație de spori de Bacillus atrophaeus ATCC 9372 înmuiaţi într-o bandă de hârtie . Tubul din plastic auxiliar B protejează fiola din sticlă care conține un mediu indicator de creștere albastru. IMPORTANT: Sterilizați numai tubul A (fiola din sticla)cu căldură uscată.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 10.

Descrierea produsului:

Indicatorul biologic este conceput special pentru monitorizarea proceselor de sterilizare cu căldură uscată, la temperatura de 160 – 180 °C. Dacă procesul de sterilizare nu a reuşit, mediul indicator îşi va schimba culoarea din albastru în galben după incubarea la temperatura de 37 ± 2 °C, indicând astfel, prezenţa sporilor vii de Bacillus atrophaeus. Dacă procesul de sterilizare a reuşit, mediul indicator va rămâne albastru după incubare. Citirea finală se va face la 48 de ore de incubare la temperatura de 37 ± 2 °C.

Utilizare:

 Procesele de sterilizare cu căldură uscata la 160-180 ° c.

PRETUL AFISAT ESTE PENTRU O  FIOLA

Cantitate Minimă: 10 fiole (adica 5 perechi A si B)

Ambalare: 25 fiole/cutie 

Documente produs:Declaratie conformitate,certificat calitate lot, data fabricatiei si data expirarii,  termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricarii, ISO

9975 Produse