Indicator biologic strip sterilizare cu caldura uscata (pupinel) si etilen oxid (EO)- Bacillus atrophaeus ATCC 9372

3,57 RON
cu TVA

Descriere:

Indicator biologic sterilizare – strip,  conține o cantitate de spori bacterieni atrophaeus  inoculati in hirtie de filtru si ambalati individual in pliculete. Dupa finalizarea ciclului de sterilizare, pentru testarea corectitudinii, sunt necesare tehnici de laborator (cultura pe mediu corespunzator – caseina din soia digerată în bulion) și perioadă de incubare de 7 zile.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 50.

Denumirea produsului

Benzi indicatoare biologice continand spori, pentru procesele de sterilizare cu oxid de etilenă şi căldură uscată.

Compoziţie:

Fiecare pachet este alcătuit dintr-o bandă de hârtie îmbibată cu o populație de spori de Bacillus atrophaeus ATCC 9372.

Descrierea produsului

Pachetul care conţine benzile cu spori  este conceput special pentru monitorizarea proceselor de sterilizare cu  căldură uscată la 160-180 °C. Benzile cu spori vor fi incubate în fiola cu mediu de creştere sau într-un mediu de creştere corespunzător pentru creşterea sporilor de Bacillus atrophaeus ATCC 9372. Dacă procesul de sterilizare nu a reuşit, mediul de creştere  îşi va schimba culoarea în galben după incubarea la temperatura de 37 ± 2 °C, indicând astfel, prezenţa sporilor vii de Bacillus atrophaeus în benzile cu spori.

Dacă procesul de sterilizare a fost corect, mediul indicator  îşi va păstra culoarea originală. Prin urmare, citirea finală se va face după 48 de ore de incubare a mediului de creştere la temperatura de 37 ± 2 °C.

Atenție!

Nu utilizați pachetele cu benzi cu spori pentru a controla ciclurile de sterilizare cu aburi, radiaţii sau alte procese de sterilizare diferite de sterilizarea cu  căldură uscată.

Nu reutilizaţi pachetele cu benzi cu spori!

Utilizare

Monitorizarea proceselor de sterilizare cu   caldura uscata.

PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN STRIP

Ambalare: 200 stripuri/plic

Documente produs:Declaratie conformitate,certificat calitate lot, data fabricatiei si data expirarii,  termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricarii, ISO.

1000 Produse