Caracteristici

· Benzi indicatoare biologice continand spori, pentru procesele de sterilizare cu oxid de etilena si caldura uscata.

Compozitie

· Fiecare pachet este alcatuit dintr-o banda de hartie imbibata cu o populatie de spori de Bacillus atrophaeus ATCC 9372.

Descrierea produsului

· Pachetul care contine benzile cu spori este conceput special pentru monitorizarea proceselor de sterilizare cu caldura uscata la 160-180 °C.
· Benzile cu spori vor fi incubate in fiola cu mediu de crestere sau intr-un mediu de crestere corespunzator pentru cresterea sporilor de Bacillus atrophaeus ATCC 9372.
· Daca procesul de sterilizare nu a reusit, mediul de crestere isi va schimba culoarea in galben dupa incubarea la temperatura de 37 ± 2 °C, indicand astfel, prezenta sporilor vii de Bacillus atrophaeus in benzile cu spori.
· Daca procesul de sterilizare a fost corect, mediul indicator isi va pastra culoarea originala. Prin urmare, citirea finala se va face dupa 48 de ore de incubare a mediului de crestere la temperatura de 37 ± 2 °C.

Atente!

· Nu utilizati pachetele cu benzi cu spori pentru a controla ciclurile de sterilizare cu aburi, radiatii sau alte procese de sterilizare diferite de sterilizarea cu caldura uscata.
· Nu reutilizati pachetele cu benzi cu spori!

Utilizare

· Monitorizarea proceselor de sterilizare cu caldura uscata.

PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN STRIP

· Ambalare : 200 stripuri/plic.
· Documente produs : Declaratie conformitate, certificat calitate lot, data fabricatiei si data expirarii, termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricarii, ISO.

950 Produse

Indicator biologic strip sterilizare cu caldura uscata (pupinel) si etilen oxid (EO) - Bacillus atrophaeus ATCC 9372

3,57 RON
cu TVA

Descriere

· Indicator biologic sterilizare – strip, contine o cantitate de spori bacterieni atrophaeus inoculati in hartie de filtru si ambalati individual in pliculete.
· Dupa finalizarea ciclului de sterilizare, pentru testarea corectitudinii, sunt necesare tehnici de laborator (cultura pe mediu corespunzator – caseina din soia digerata in bulion) si perioada de incubare de 7 zile.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 50.

Transport gratuit produse steris.ro