Indicator biologic strip sterilizare cu aburi şi formaldehidă-Geobacillus stearothermophilus ATCC 7953- strip BT50

3,57 RON
cu TVA

Descriere:

Strip  alcătuit dintr-o bandă de hârtie înmuiată în populația de spori Geobacillus stearothermophilus ATCC 7953.

Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 50.

Compoziţie

Fiecare pachet este alcătuit dintr-o bandă de hârtie îmbibată cu o populație de spori de Geobacillus stearothermophilus ATCC 7953.

Descrierea produsului

Plicul care conţine benzile cu spori  este conceput special pentru a controla procesele de sterilizare cu aburi, la temperatura de 121 °C – 134 °C (aburi). Benzile cu spori vor fi incubate în fiola cu mediu de creştere  sau într-un alt mediu de creştere corespunzător pentru Geobacillus stearothermophilus ATCC 7953. Dacă procesul de sterilizare nu a reuşit, mediul de creştere  îşi va schimba culoarea în galben după incubarea la temperatura de 60 ± 2 °C, indicând astfel, prezenţa sporilor vii de Geobacillus stearothermophilus în benzile cu spori.

Dacă procesul de sterilizare a fost corect, mediul indicator  îşi va păstra culoarea originală. Prin urmare, citirea finală se va face după 24 de ore (sterilizarea cu aburi) sau 48 de ore de incubare (sterilizarea cu formaldehidă) a mediului de creştere la temperatura de 60 ± 2 °C.

Atenție!

Nu utilizați pachetele cu benzi cu spori pentru a controla ciclurile de sterilizare cu EO sau căldură uscată, radiaţii sau alte procese de sterilizare diferite de cele pentru care au fost proiectate.

Nu reutilizaţi pachetele cu benzi cu spori!

PRETUL AFISAT ESTE PENTRU UN STRIP

Ambalare: 200 stripuri/plic

Documente produs:Declaratie conformitate,certificat calitate lot, data fabricatiei si data expirarii,  termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricarii, ISO.

 

1000 Produse