Test Bowie-Dick card

6,55 RON
cu TVA

INDICAȚIE PENTRU UTILIZARE

Cardul verde STERISTAR S/T, cardul de test Bowie-Dick este proiectat pentru monitorizarea zilnică a sterilizatoarelor cu abur pre-vid care funcționează la 134°C timp de 3,5 minute pentru a detecta prezența aerului rezidual.


Cantitate

Cantitatea minima de cumparat pentru acest produs este 15.

INDICAȚIE PENTRU UTILIZARE

Cardul verde STERISTAR S/T, cardul de test Bowie-Dick este proiectat pentru monitorizarea zilnică a sterilizatoarelor cu abur pre-vid care funcționează la 134°C timp de 3,5 minute pentru a detecta prezența aerului rezidual.

SCHIMBAREA CULORII

Culoarea indicatorului se schimbă de la verde la negru atunci când este expusă la un ciclu de sterilizare cu abur cu cicluri de vid de acceptare.

Instrucțiuni de utilizare

Testul Bowie-Dick se efectuează în fiecare zi într-un sterilizator gol înainte de prelucrarea oricăror încărcături.

1.         Sterilizatorul și suportul cardului verde trebuie încălzite complet la temperatura de funcționare înainte de efectuarea testului, chiar dacă se efectuează un ciclu scurt de încălzire înainte de efectuarea testului.

2.         Introduceți un card verde în suport cu partea indicatoare verde orientată în sus și eticheta de informații orientată în jos.

3.         Așezați cardul verde și suportul pe raftul inferior, cel mai apropiat de scurgerea sterilizatorului gol.

4.         Se execută un ciclu de sterilizare cu abur pre- vid timp de 3,5 minute la 134°C, cu o fază de uscare mai mică de cinci minute. Nicio uscare nu este acceptabilă.

Notă: Fazele lungi de uscare pot determina indicatorul să devină maro.

INTERPRETARE

1.         În timp ce purtați mănuși rezistente la căldură, scoateți cardul verde și suportul din sterilizator.

2.         Examinați indicatorul imediat după scoaterea din sterilizator și înregistrați rezultatele. Dacă nu este prezentă o cantitate semnificativă de aer rezidual, indicatorul va arăta o schimbare uniformă a culorii întunecate. Dacă indicatorul arată o culoare verde în centru, aceasta indică prezența aerului rezidual.

3.         Datați cardul verde pe spate, identificați sterilizatorul și păstrați cardul pentru înregistrările fișierelor.

MĂSURI DE SIGURANȚĂ

ATENȚIE: cardul verde și suportul vor fi fierbinți și trebuie manipulate cu atenție pentru a evita leziuni termice.

DEPOZITARE

• Păstrați la temperatura normală a camerei 10 °C - 38°C şi 10 -70% RH

• Depozitați indicatorul expus departe de sursele de lumină

Mod de ambalare:100 buc /plic


920 Produse
Produs nou