Indicator fizico-chimic sterilizare cu abur

47,60 RON
cu TVA

Monitorizează toți parametrii critici: timp, temperatură, absența aerului și calitatea aburului. Monitorizează toate ciclurile de sterilizare cu abur (121°C-132°C) și toți parametrii ciclului.  Produsul detectează eventualele deficiente în funcționarea echipamentului sau greșeli în ceea ce privește tehnica împachetării materialelor supuse sterilizării.

Unul sau mai multi parametrii de sterilizare  nu au fost atinsi.

Materialele nu pot  fi considerate sterile şi trebuie să fie procesate din nou.

Principalele cauze de eşec sunt:

• durata inadecvata a ciclului

• selectia necorespunzătoare a  ciclului

• supraîncărcarea / incarcarea incorecta a  sterilizatorului

• calitate scazuta a aburului

• defectiune sterilizator

• blocarea indicatorului cu o masa metalica mare.

Cantitate

 Indicatorii multivariabili sunt conceputi pentru a reacţiona la procesele de sterilizare cu aburi, pozitionati in incarcatura de sterilizare, asigurand un control adecvat al eficienţei proceselor de sterilizare (temperatură, timp şi calitatea aburului). Indicatorii multivariabili  au  fost fabricati cu o tehnologie ce utilizeaza o cerneală inovatoare, foarte sensibila la calitatea aburului şi la  prezenţa aerului.
Cerneala violet a fost dezvoltata pentru a se transforma in verde atunci când procesul atinge valorile declarate  ale variabilelor critice ale procesului. Indicatorii multivariabili permit detectarea rapida a atingerii parametrilor critici ai procesului de sterilizare pentru care au fost proiectati să răspundă.

Indicatori de tip 4 conform ISO 11140-1

Mod de ambalare:200 stripuri/cutie

97 Produse
Produs nou