POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prin completarea formularului de inregistrare pe SITE-ul www.steris.ro, CUMPARATORUL isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate de catre VANZATOR.

VANZATORUL va colecta, stoca, procesa si/sau utiliza datele personale furnizate de CUMPARATOR in scopul administrarii si ducerii la indeplinire a CONTRACTULUI incheiat intre VANZATOR si CUMPARATOR.

VANZATORUL se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001.

Pentru aducerea la indeplinire a CONTRACTULUI, VANZATORUL va transmite datele cu caracter personal culese de la CUMPARATOR catre firma de curierat care efectueaza livrarea bunurilor/produselor.

VANZATORUL nu poate fi tinut responsabil pentru erorile aparute din neglijenta CUMPARATORULUI in ceea ce priveste administrarea si confidentialitatea contului de utilizator cu care s-a inregistrat pe SITE si a parolei sale personale. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

CUMPARATORUL are dreptul de a solicita in orice moment corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea datelor sale personale.

VANZATORUL nu solicita si nu stocheaza in nici un fel informatii cu privire la cardurile bancare ale CUMPARATORULUI.

VANZATORUL se obliga ca datele cu caracter personal colectate de la CUMPARATORI sa fie utilizate numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, transfere etc. baza de date continand informatiile referitoare la datele cu caracter personal ale CUMPARATORILOR sai vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate ale acestui document, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea, accesul etc. sunt cerute de catre organele abilitate la un anumit moment.

Elpis Logic Business S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine datele cu caracter personal ale CUMPARATORILOR sai.

DATELE CU CARACTER PERSONAL

SC Elpis Logic Business SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. .....................................

Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.

Nu încurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC ELPIS LOGIC BUSINESS SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la S.C. ELPIS LOGIC BUSINESS S.R.L.

Dreptul de a va modifica si sterge datele detinute de www.steris.ro:

www.steris.ro confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspecte de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand.