Steris, pentru a putea gasi cele mai bune solutii la problemele pe care le aveti, vine in intampinarea dvs. prin consultantii de vanzari.

  1. Consultantii nostri de vanzari pun pe primul plan intelegerea nevoilor clientului si constientizeaza ca fiecare este unic prin particularitatea problemelor sale.
  2. Consultantii nostri de vanzari nu se grabesc sa va vanda marfa, ci sa va ofere sfaturi, solutii valide legate de produsele sau serviciile noastre, acelea care corespund cel mai bine contextului, astfel incat sa poata crea plusvaloare si satisfactie clientului.
  3. Consultantii nostri de vanzari nu mint si nu manipuleaza relatia creata, incercand sa grabeasca clientul in a lua o decizie de cumparare inainte de a intelege ce anume doreste clientul cu adevarat.
  4. Consultantii nostri de vanzari ofera raspunsuri oneste intrebarilor clientului, oferindu-i, in acelasi timp, suport sau indrumare in privinta altor cerinte, chiar daca aceste cerinte nu fac parte din oferta de baza.

   In concluzie, atunci cand intampinati o problema, aveti o neclaritate sau aveti nevoie de informatii suplimentare, va recomandam cu incredere sa apelati la consultantii nostri de vanzari. Metodele prin care puteti face acest lucru sunt:

  • apelarea numarului rapid din partea de sus a magazinului: 0722 398 303
  • completarea formularului de contact din rubrica Contact
  • scriindu-ne la adresa de email: contact@steris.ro