• Nou
KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare, 20 litri
  • KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare, 20 litri

Curatarea si dezinfectarea regulata mentin un mediu de lucru sanatos si sigur. Este esential sa folositi dezinfectanti pentru suprafete, incepand cu o curatare profunda care sa indeparteze murdaria si alergenii, si finalizand cu o dezinfectare care sa elimine germenii si microbii. Masurile ce trebuie luate in acest sens sunt necesare mai mult ca oricand, mai ales in situatia unei pandemii. O dezinfectare temeinica incepe cu un produs eficient.

KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare
igienizeaza scaunele de tratament, suprafetele si instrumentele din cabinetele medicale, dar si echipamentele, microaeroflora si, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice si cele din domeniul alimentar.

Este compatibil si cu diverse tipuri de suprafete intens circulate (lemn, pardoseli, faianta, PVC, inox, sticla, plastic, mobilier, ceramica, brancarde, carucioare, scaune mobile, canapele consultatii, mese tratament, grupuri sanitare, saloane nou-nascuti).

Sub forma de solutie cu proprietati dezinfectante, fara alcool si fara aldehide, produsul dispune de un spectru larg de actiune biocida. Datorita substantelor active (saruri cuaternare de amoniu), KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare este recomandat pentru suprafete delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor pe baza de alcool.

Avantajele produsului:
· dezinfectant profesional, gata de utilizare, pentru suprafete
· efect virucid si bactericid certificat
· pretabil pentru orice tip de material
· actiune virucida rapida (5 minute)
· fara fenoli si aldehide
· testat conform normelor UE in vigoare

Aviz emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide: Nr. 2266BIO/02/12.24. Respecta reglementarile europene privind dezinfectarea suprafetelor.

Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu, concentratie in unitati metrice 0.34%; Compusi de amoniu cuaternar, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri, concentratie in unitati metrice 0.09%.

Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs TP2 – Dezinfectanti pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece). Conceput pentru domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati si casnic.

Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

100 Produse
No customer reviews for the moment.
Sigursubstante active- saruri cuaternare de amoniu
Eficientcu spectru larg de actiune biocida
Certificatdezinfectant de nivel inalt pentru suprafete critice
Rapidtimp scurt de contact

Mod de utilizare:
Se pulverizeaza direct pe zona care necesita curatare sau dezinfectare si se distribuie uniform solutia activa peste intreaga suprafata si peste obiectele care necesita dezinfectare (se poate utiliza o bucata de material textil netesut).
Se lasa sa actioneze minimum 5 minute pentru dezinfectare de nivel mediu si scazut si 60 de minute dezinfectare de nivel inalt. Nu necesita clatire.

Utilizari recomandate:
· Cabinete medicale si spitale
· Saloane de cosmetica si centre SPA
· Producatori din industria alimentara
· Alti utilizatori industriali
· Utilizatori casnici

KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare, 20 litri

414,99 RON
cu TVA

Descriere

KLINTENSIV® – Dezinfectant suprafete gata de utilizare igienizeaza scaunele de tratament, suprafetele si instrumentele din cabinetele medicale, dar si echipamentele, microaeroflora si, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice si cele din domeniul alimentar.

Fisa de securitateFisa Tehnica
Cantitate
Transport gratuit produse steris.ro