Indicatori chimici sterilizare

Indicatori chimici pentru procesul de sterilizare

Indicatorii chimici  au fost dezvoltaţi pentru monitorizarea diferitelor procese de sterilizare: cu oxid de etilenă, aburi, căldură uscată, peroxid de hidrogen, formaldehidă sau radiații gamma.

Etichetele  au fost realizate pentru a identifica materialele (pungi, pachete, sticle, etc.) expuse la agenții de sterilizare în spitale, industrii, etc.

Benzile interne de control au fost dezvoltate pentru a fi utilizate în interiorul pachetelor de sterilizare sau într-un loc specific în interiorul camerei de sterilizare. Benzile de control intern permit scrierea și înregistrarea informațiilor din ciclul de sterilizare pe bandă.

Indicatorii multi-variabili  au fost dezvoltaţi pentru a fi utilizaţi în interiorul pachetelor de sterilizare sau în acele locuri în interiorul pachetului sau a camerei de sterilizare în care agentul de sterilizare nu pot pătrunde cu ușurință

Indicatorii multi-variabili  sunt benzi de hârtie care detectează parametrii critici din diferite procese de sterilizare: oxid de etilenă (temperatura, concentrația de gaz, umiditatea și timpul), abur (temperatură, abur și timp), căldură uscată (temperatură și timp) sau formaldehidă (temperatură, concentrația de formaldehidă, înregistrare și timp).

Indicatorii chimici sunt fabricati în sisteme de managementul calităţii conform cerinţelor standardelor EN ISO 9001:2008 şi EN ISO 13485:2005.

Indicatori fizico-chimici

Indicatori chimici sterilizare

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Filtre active