Cum comand produse la Steris?

   Pentru a cumpara produse din magazinul medical online www.steris.ro, aveti la dispozitie doua modalitati: COMANDA PE SITE si COMANDA TELEFONICA. Pentru a putea comanda produse in cadrul magazinului online Steris - www.steris.ro - trebuie sa urmati cativa pasi simpli:

1. Cautati produsul dorit

   Cautarea produselor se poate face tiparind denumirea acestora in interiorul casutei special create in partea de sus a site-ului sau prin navigarea in categoriile de produse din partea stanga (treceti mouse-ul peste rubrica Categorii si aceasta se va deschide in subcategorii)

2. Selectati produsul

   Apasand pe imaginea produsului sau pe denumirea acestuia.

3. Selectati cantitatea

   Alegeti cantitatea pe care doriti sa o achizitionati din produsul respectiv si optiunea dorita din celelate campuri obligatorii (ex.: marime, culoare, dimensiuni etc.).

4. Adauga in cos

   Din fereastra nou deschisa, puteti alege sa mergeti spre finalizarea comenzii, sau apasand pictograma din partea de sus a site-ului, care va indica numarul de produse din cos.

5. Finalizarea comenzii

   Dupa ce ati apasat butonul "Continua spre finalizarea comenzii", va trebui sa completati campurile obligatorii referitoare la nume, prenume, adresa, companie (daca este cazul), oras, telefon (pentru ca operatorii nostri sa va poata contacta pentru confirmarea comenzii sau pentru eventuale informatii) daca sunteti cumparator neinregistrat. Pentru cei ce detin un cont, aceste date apar automat din informatiile pe care le-ati inregistrat cand ati creat contul;

6. Trimiteti comanda catre operator

   Pentru a va crea un cont sau pentru a va inregistra, daca aveti deja unul, apasati butonul "Contul meu", din partea de sus a paginii, sau cautati in rubrica de informatii din josul paginii etapa pe care o doriti vizualizata. O sa puteti intra in contul dvs, prin introducerea unei adrese de e-mail si a unei parole, pentru cei care detin deja un cont sau prin introducerea numelui, prenumelui, adresei de e-mail si a unei parole pentru cei care doresc sa-si creeze un cont nou.

   Prin crearea unui cont in magazinul nostru, veti putea sa faceti oricat de multe modificari doriti asupra contului dvs., puteti adauga sau elimina adrese de livrare, veti putea sa va creati o lista de dorinte, astfel incat, la urmatoarele autentificari, sa ajungeti imediat la produsele pe care le doriti, sa vedeti istoricul comenzilor dvs. sau sa beneficiati de anumite reduceri si cadouri pentru clientii site-ului.