Teste Bowie-Dick

Pachetul de test  Bowie & Dick Chemdye®  a fost dezvoltat pentru a controla indepartarea aerului si per¬formanta de penetrare a aburului in sterilizatoarele cu abur asistate in vid. Pachetele de test Bowie & Dick Chemdye® sunt dispozitive de unica folosinta care consta dintr-un indicator chimic fara plumb, fisa de test BD, plasat ¬intre foi de hartie poroase, invelite cu hartie creponata, cu o eticheta indicatoare Steam pe partea superioara a ambalajului. Produsul BD125X / 1 are, de asemenea, o fisa de avertizare care contine un indicator chimic circular fara plumb si este plasat in ambalaj intr-un punct inferior decat foaia de testare BD, permitand astfel o detectare precoce a defectiunilor de eliminare a aerului inainte de a aparea pe indicatorul central chimic. Daca cercul nu vireaza la o culoare neagra uniforma, aceasta este o dovada a unui esec iminent in sterilizator, indicand faptul ca ar trebui programata mentenanta.

O schimbare de culoare uniforma si completa pe foaia de testare BD indica indepartarea adecvata a aerului si penetrarea aburului. Un esec in indepartarea aerului, aburul de calitate slaba, aburul supraincalzit si / sau gazele necondensabile in aprovizionarea cu aburi sunt evidente cand apare o schimbare de culoare neuniforma in unele zone ale Fisei de test BD.

Pachetul de test Bowie & Dick este fabricat conform Standardelor Internationale ISO 11140 (Partea 1, 4 si 5) si elaborat in conformitate cu sistemele de management al calitatii ISO 13485 si ISO 9001.

Sfaturi utile

  • Pachetul de test Bowie & Dick trebuie folosit zilnic, de fiecare data cand sterilizatorul este pus in functiune, inainte de primul ciclu si prima sarcina care trebuie sterilizata. Porniti un ciclu scurt (de exemplu, omiteti faza de uscare post-vid) pentru a incalzi in mod adecvat sterilizatorul.

  • Pachetele de test Bowie-Dick ar trebui folosite zilnic; dupa instalarea sau mutarea unui ster­ilizator; dupa o defectiune a sterilizatorului; dupa esecurile procesului de sterilizare; si dupa reparatiile majore ale sterilizatorului.

  • Plasati pachetul de test Bowie & Dick pe orizontala cu eticheta chimica indreptata in interiorul unei camere goale, pe raftul inferior sau in partea din fata a suportului pentru sterilizare si pe scurgere

Test bowie-dick

Teste Bowie-Dick

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active